Не е лесно да си супермодел макар и бивш. Това важи за една от най-сексапилните дами, качвали се на модния подиум - Жизел Бюндхен. Години след като е приключила с кариерата си тя продължава да се храни изключително здравословно - позволява си само зеленчучи и в редки случаи дива сьомга. Това споделя личният готвач на красавицата.
Жизел започна кариерата си на модел в родната Бразилия и е забелязана от агент в местен клон на Мак Доналдс, когато е само на 14 години.
Две години по-късно тя покорява модните подиуми в Ню Йорк по време на есенната седмица на модата. Там е забелязана заради уникалната си походка с отчетливи движения на краката и силно поклащане в бедрата. През 2000 подписва договор с ''Виктория Сикрет'' за 25 милиона долара. Популярността и се засилва още повече след като започва да се среща с небезизвестния любител на модели - Леонардо ди Каприо. През 2009 г. Жизел се жени за Том Брейди, като семейството бързо се увеличава със син и дъщеря.
И до днес дългокраката манекенка поддържа имиджа си на една от най-сексапилните жени в света. Това обаче се дължи на непрекъснатите усилия, които полага. Личният готвач на Жизел разкри какво е ежедневното и меню. В него са забранени захарта, брашното, млечните продукти, кофеина, глутена и всичко, което не е органик. Маниите си моделката налага и на съпруга си, който е принуден да се тъпче с треви.
„80 процента от това, което ядат, са зеленчуци. Купувам само най-пресните. Ако не са био, изобщо не ги използвам. Както и зърнени продукти: кафяв ориз, киноа, просо, боб“, разкри готвачът им Алън Кемпбъл. „Останалите 20 процента са „постни“ меса: телешки био пържоли от животни, които са хранени само с трева, понякога патешко и пилешко. Що се отнася до рибата – готвя основно дива сьомга. Жизел обаче предпочита само зеленчуците. Рядко посяга към месата“, допълни още той.
Топмоделът Жизел Бюндхен яде боб и просо
Бившето гадже на Ди Каприо тормози мъжа си с брутални диети
0 коментара
Все още няма коментари