От няколко дена всичко живо по телевизиите готви и кулинарства. То не бе „Черешката на тортата”, „Мастършеф”, та сега и новото предаване на шеф Виктор Ангелов. Да не говорим за вечния Ути Бъчваров и подобни нему по различни канали. Те готвят, ние гледаме като абдали, а те печелят луди пари.
А забелязвате ли какви манджи правят в кулинарните състезания? Само префърцунени ястия за богаташи с най-скъпите и екзотични продукти. Пенсията ми е 200 лв. И седя си аз, ям си филийката хляб, сиренцето и киселото мляко, докато гледам на екрана сьомги, трюфели, бонфилета, аспержи и пр. глезотии, за които мога само да мечтая. И се питам нямат ли срам тези хора.
А чух, че след шоуто редовно изхвърляли останалата храна. Ако това е вярно, ще е грехота и цинизъм при толкова гладуващи и ровещи по кофите за боклук хора.
Иванка Стамболийска, Велико Търново