През септември обичаната естрадна звезда Йорданка Христова ще отпразнува 80-годишен юбилей с грандиозен концерт за всички свои почитатели в Зала 1 на НДК. За събитието тя се готви още от пролетта, а наскоро е влязла и в хранителен режим, за да блесне на сцената в перфектна форма.
Певицата винаги е изглеждала зашеметяващо и често младоликата ѝ визия става повод за завист от страна на нейни колежки, които дори и с помощта на пластичната хирургия не могат да се похвалят с опъната кожа и перфектна фигура, каквито Данчето има.
Според нея дължала виталността си на добрите гени, които наследила от родителите си, но и на здравословния начин на живот, който от десетилетия е нейн приоритет. Естрадната легенда разкрива, че когато има необходимост да свали няколко килограма и да влезе бързо във форма, се доверява на „зелената диета“, която сама е измислила за себе си. Христова не е почитател на радикалните подходи и не е привърженик на глада и самобичуването на организма, а на баланса в храненето.
В момента тя спазвала режим, в който хапвала основно зелени храни. Зеле, краставици, тиквички, спанак и броколи са сред най-добрите приятели на естрадната изпълнителка. Част от тях си набавяла дори от собствения си двор на вилата си в Царево, където заминала още в началото на лятото, за да релаксира край морето. Певицата споделя, че си позволявала и месо, но само на обяд, чисто и по малко. Мазните меса избягвала от години от здравословна гледна точка. Йорданка Христова спазва и някои други правила, които ѝ помагат да бъде в топформа. Певицата не се храни вечер, пие много вода и не прекалява с нищо. Неизменна част от нейното ежедневие е и пиенето на чай, като любим ѝ е мурсалският, който си купувала от Родопите. Всеизвестно е, че звездата на българската естрада е физически активна и практикува йога от дълги години. Дори на 80 тя не пропускала нито ден, в който да не направи поне кратко разтягане за 10-20 минути.
Йорданка Христова мина на „зелена диета“ преди юбилея
Естрадната прима става на 80, вталява се с краставици и тиквички
0 коментара
Все още няма коментари