ДС принуждава Кичка да направи аборт  

Уникална снимка с лелята на Уитни Хюстън

Фото 4 март 2017, 14:30
1 коментари
1452 прочитания
Кичка Бодурова е от жените, които не непразно са написали мемоари. Животът й на преуспяла провинциалистка до вечна емигрантка е повече от любопитен. Още по-интересни са любовите й, заради които тя си спечели прякора българската Елизабет Тейлър. Кичка има четири официални брака и още толкова развода.

Първият мъж в живота й е австриец. Гласовитата бургазлийка тъкмо е загубила родителите си и се грижи сама за брат си. Влюбва се пламенно в чужденеца, забременява от него, а когато подава молба в гражданското, че иска да се омъжи за него, на вратата й почукват двама мъже от Държавна сигурност, които й поставят ултиматум. Ако искала да се омъжи, щели да спрат да въртят песните й в България. Кичка избира кариерата и прави аборт. Среща австриеца едва след 10 години, но двамата не си обелват и дума. С първия й законен мъж също се обичат обидно кратко.

От него тя взима фамилията Бодурова, с която днес е известна в три държави. Въпреки че е музикант, той не е съгласен с нейните постоянни отсъствия и я заставя да избира. Кичка отново залага на кариерата. За втори път казва „да“ на архитекта Дани по време на соца. Многото му пътувания обаче й попречват да прави музика и след 5 години съвместен живот певицата го напуска и преминава през драматичен развод. Третият й съпруг е и най-значимият мъж в живота й. Американският милионер Крис Зарпас се влюбва в Бодурова по време на нейно участие в казино в Лос Анджелис. Не след дълго двамата се женят, а Кичка губи първото им бебе в 4-тия месец. Моли се няколко години на икона на Богородица и на бял свят се появява дъщеря й Кристи. С Крис също преживяват криза на отношенията, защото след 14-годишен брак Кичка го сюрпризира с паралелната си връзка с българин. Тъкмо когато е напът да се разведе с милионера Зарпас, любовникът й я изоставя и тя се връща при мъжа си, с когото живее и до днес.

 
КУЛТОВ КАДЪР - С лелята на Уитни Хюстън.


Основателят на група „Импулс“ Илия Кънчев, Кичка Бодурова и техен приятел край морето в Бургас.


Със свои приятелки на задната седалка на частна лимузина.


ЛЕГЕНДИ - Мустафа Чаушев, Емил Димитров, Кичка Бодурова и други музиканти получават първите си златни плочи.


ГОСТЕНКА - Кичка се забавлява на репертоара на Мими Иванова, която пее в САЩ по покана на Бодурова.


КРЪЧМАРСКО - На участие в гръцка таверна.


СОЦМОДА - Диско кралица.


КРАСАВИЦА - С поръчков тоалет от щраусови пера за обложката на албума „Всеотдайност докрай“.


ГИМНАЗИСТКА - Забавлява народа още от ученичка.


ФАМИЛИЯТА - Семейна вечеря с третия си съпруг Крис Зарпас и дъщеря им Кристи.


АХ, МОРЕТО - На морска любовна ваканция с мъжа си.


ИЗЛАГАЦИЯ - Певицата бе една от най-недолюбваните съквартирантки в Къщата на „ВИП Брадър”.
1 коментари
anonimen 2017-03-04 19:04:00
abe ki4ka s golemata pi4ka sie kurva otklasakakto povremeto na soza isega e taka
avatar