Лимоновата кора съдържа 5-10 пъти повече витамини от лимоновия сок, които се борят с токсините в организма и убиват раковите клетки.
Поставете измити лимони във фризера или в камерата на хладилника. След като замръзне лимонът, вземете ренде и го настържете целия, без да го белите. Така го сложете в храната си – супа, ястие или салата. Можете да го прибавите към зеленчукови салати, зърнени храни, макарони, спагети, ориз, суши, рибни ястия и други.
Всички продукти изведнъж ще придобият невероятно приятен вкус, който никога не са имали преди. Свикнали сме да изхвърляме лимоновата кора, без да знаем колко ценни свойства притежава всъщност тя. След тази проста процедура за замразяване на целия лимон и настъргване можете да консумирате тези хранителни вещества и всяко ядене да бъде хем вкусно, хем лечебно и здравословно. Лимоновата кора е силен редуциращ агент при отстраняването на токсични елементи от тялото, а най-важното е, че терапията със замразен лимон унищожава само злокачествените клетки.
В същото време не проявява никакви странични ефекти. Тази рецепта е факт благодарение на един от най-големите производители на лекарства в света, който казва, че повече от 20 лабораторни тестове от 1970 г. до сега показват, че обикновеният лимон унищожава 12 вида злокачествени ракови клетки, включително рак на дебелото черво, на гърдата, на белия дроб и панкреаса.
Все още няма коментари