Печен чесън бори диабета
0 коментара
Дори и 24 часа след като сме яли чесън, той продължава да работи в полза на здравето ни.
Чесънът е мощен помощник при унищожаване на паразитите, помага да се отървем и от токсините.
Добре е на всеки 2-3 дни да се яде чесън, пържен в тиган или печен във фурната. Той има остър мирис и вкус, но запазва своите лечебни свойства, които по-лесно се усвояват от организма.
Приготвеният така зеленчук значително ще намали нивото на холестерола в кръвта, ще помогне да се очистят артериите. В този вид чесънът има двустранна полза за онези хора, които страдат от проблеми със стомаха и не могат да го хапват в суров вид, защото им се образуват киселини или получават коремни болки. Печеният чесън е истинско лекарство за болните от диабет.
Ако редовно го хапвате термично обработен, ще забележите, че без кой знае какви усилия сте започнали и да отслабвате. За да се ускори обмяната на веществата, е добре да се консумират по 6 скилидки, печени или пържени, най-малко по веднъж на всеки два дни.
Всяка клетка в тялото се почиства и се подмладява след 2 седмици лечение с чесън.
Все още няма коментари