Жени Живкова запознала Тато с гаджето си ден след Десети

Фото 6 ноем. 2016, 18:30
0 коментари
1014 прочитания
Най-известната българска модна дизайнерка Жени Живкова, която след броени дни ще празнува рожден ден, носи с достойнство етикета „социалистическа принцеса”. Има успешен бизнес, здраво семейство и две дъщери, тръгнали по пътя на майка си в модата.
Любопитен е фактът, че Евгения представила бъдещия си съпруг Андрей на дядо си Тодор Живков ден след Десети ноември, когато той е свален от власт. Това се случило във вила ”Калина”. Тогава Живков още не бил в официален домашен арест, но вече не го пускали да излиза. „Нямаше закъде повече да отлагаме, защото трябваше да съобщим на дядо, че ще се женим”, спомня си Жени.
На сватбата си с Андрей на 10 януари 1990 г. тя била облечена с бял костюм от прочутата тогава родна марка „Рила”. Кума им била една от най-богатите българки Лора Виденлиева. Дядо й не присъствал на важния ден, за да не привличат общественото внимание и церемонията да се превърне в цирк. Това се случило точно 8 дни преди да арестуват бившия Първи.
 
 
С МАМА И ТАТКО
Малката Евгения с майка си Людмила Живкова и баща си инж. Любомир Стойчев. Две години след раждането на Жени те се развеждат и на Стойчев е забранено да вижда дъщеря си.
 

 
ЛЮБОПИТНО
Малко известна, но любопитна снимка - Евгений Примаков, Евгения Живкова и Ахмед Доган. Примаков е бил директор на Службата за външно разузнаване на Руската федерация (КГБ) в периода между 1991 и 1996 г. От 1996 г. до 1998 г. е министър на външните работи, а в периода 1998-1999 г. – министър-председател.


 
ДЪЩЕРИТЕ
Красивите Людмила и Андреа вървят по стъпките на майка си. Андреа е завършила частния институт за мода и дизайн ”Марангони” в Лондон. Людмила е учила в престижен колеж в Ню Йорк.
 

 
СЪПРУГ
Евгения и мъжът й – бизнесменът Андрей, са заедно вече 26 години.


 
АРТ
Татяна Лолова е почитателка на модната линия на Живкова.
 

 
БЛАГОРОДНИЧЕСКО ПРИЗНАНИЕ
Съпругата на Симеон Сакскобургготски – Маргарита, внася аристократичен момент на ревю на марката „Жени стил”.

 
 
С ДЯДО
След смъртта на Людмила Живков осиновява Евгения.



ВТОРИ БАЩА
Иван Славков – вторият съпруг на Людмила, се грижи за Жени като за свое дете.

 
 
 
БОДИГАРД

С бодигарда на Тодор Живков – Бойко Борисов, Евгения е поддържала приятелски отношения.
 

 
С МАЛЪК ТОШКО
Жени със семейството и малкия Тодор Славков

 
 
УЧЕНИЧКА
В тийнейджърска възраст Жени е пътешествала с майка си.


 
0 коментари

Все още няма коментари

avatar