„Напред, науката е слънце”

ВИП деца в парад на суетата в първия учебен ден  

Вижте учениците на известните

Фото 22 септ. 2016, 08:05
3 коментари
2103 прочитания
Първият звънец удари и за децата на родните ВИП персони. На 15 септември елитният Италиански лицей в Горна баня бе се превърна в истински парад на суетата. Дворът бе препълнен със знаменитости, облечени по последния писък на модата и цареше празнична суматоха. Амбициозни майки и бащи зарязаха телевизионни студиа, депутатски банки и бизнес офиси, за да изпратят отрочетата си да попиват знания в престижното школо. Сред гордите родители се открояваха водещата Ани Салич, миската Ирен Онтева, водещата Мариана Векилска, вдовицата на Митко Цонев – Марияна, Евгени Димитров-Маестрото, депутатът Четин Казак.
Е, не всички се изхвърлиха и някои випове, необременени от свръхамбиции, избраха по-практичен вариант и записаха децата си в близкото квартално училище.
Накрая, както си му е редът, никой не пропусна да се похвали във „Фейсбук” и да публикува фотоси на любимите си наследници в школски униформи.
 
 

МАНЕКЕНКАТА
 „Първолакът на мама и тати”, написа във „Фейсбук” Жени Калканджиева и пусна снимка на малкия Жорко в първия учебен ден.
 

 
БЕСЕПАРЯТ
 „След като синът ми Николай вече е студент, в семейството имаме само един ученик – дъщеря ми Ема – съобщи червеният депутат Кирил Добрев. - Въпреки хаоса с учебниците и програмите, особено за учениците в 5-и клас - подвързах 13 учебника и 11 работни тетрадки и изпратих детето на училище.Честит първи учебен ден, Ема!”
 


ДЕПЕСАРЯТ
Семейството на депутата от ДПС Четин Казак бе строено за първия учебен ден в Италианския лицей.



МИСКАТА
Бившата миска Ирен Онтева блестеше в зашеметяваща бяла рокля с бродерия – последна дума на модата. Тя съпровождаше сина си Кристиан. Баща му – бизнесменът и плейбой Христо Сираков, не бе на тържеството.


 
ГЕРБАДЖИЯТА
И синът на депутата от ГЕРБ Делян Добрев учи в елитния Италиански лицей.


 
ШОУМЕНЪТ
Евгени Димитров-Маестрото бе купил на класната на детето си саксия с орхидеи.

 
 
 
ТАТКО РАДАН СЕ РАЗПЛАКА 
Лидерът на Реформаторския блок Радан Кънев е горд с първокласника Борис. „Сравнително рядко плача, а още по-рядко си признавам. Но днес съвсем не можах да се сдържа – написа във „Фейсбук” Кънев. - Усещането, че този (ухилен, нахален, свръхактивен, палав, нервозен, понякога дразнещо умен, а понякога - невероятно добър) хлапак започва съвсем нов и безкрайно по-независим етап от живота си, е наистина силно.”


 
ВНУКЪТ НА ДИМИТЪР ЦОНЕВ 
Къщата на „Вип Брадър“ вече си има беглец! В разрез с абсолютно всички правила на риалити шоуто Деси Цонева напусна пределите на Къщата, за да отиде на откриването на първия учебен ден на сина си Янчо в Италианския лицей. Малкият бе придружаван от баба си Марияна Цонева, която бе с къси черни панталонки.


 
ТЪНКА ТАЛИЯ 
Мариана Векилска се появи с манекенски мерки на първия учебен ден и бе сред развълнуваните родители.


 
ГОЛМАЙСТОРЪ 
След първи учебен ден човек може да си позволи по един сладолед, написа Митко Бербатов във „Фейсбук”.
 

 
НОВАТА СЕКСИ УЧИТЕЛКА 
Прочулата се като най-сексапилна начална учителка Силвия Зубева има сериозна конкурентка в лицето на своя колежка от 119-о СОУ в София. Това е 31-годишната Станислава Величкова, която тази година за първи път е класна на първолаци. Красивата блондинка е омъжена и е с две деца.

 
 
 
УЧЕБЕН ДЕН И В ЗАТВОРА 
„Знанието ще ви направи независими, щастливи и свободни
. А свободата е най-силното оръжие – използвайте го.”
С тези думи министърът на правосъдието Екатерина Захариева се обърна към 64-те ученички в Сливенския затвор. Шест от тях ще се обучават в първи клас.


 
3 коментари
anonimen 2016-09-24 21:13:23
omrazna mi da gledam kradlivi bokluzi,siakash dezata na hiliadi bedni hora nesa deza a izvan zemni,sram i pozor za kradlivite ""vipove""
ББ 2016-09-26 14:51:01
Какво очакваш от такива управляващи за които е унижение децата им да са заедно с обикновените деца. В тия скъпо платени училища с фуния лихще им наливат знанията в главите. Не учат ли по една и съща програма. А може би не. Нашите деца са белите мишлета на реформите в просветата. Просто нямам думи.
ох 2016-09-28 14:49:17
Коментарите преди няколко дни бяха много повече и 99 % от тях отразяваха позорното явление в българската демокрация. Днес са останал само два коментара. Най-кротките. Мозъците на хората биват промивани по всякакъв начин. Иначе - няма лиценз!
avatar