Звезди на "баджак политиката"  

На работа ли отиват, или на чалга клуб

Фото 13 дек. 2016, 13:30
2 коментари
2802 прочитания
След скандала с „баджак журналистиката”, както Николай Бареков нарече стила на тв водещата Жени Марчева, облечена с прекалено къса рокля, се появи втора серия – „баджак политиката”. Повод за това стана новата първа дама Десислава Генчева, която в нощта на победата на мъжа си Румен Радев се появи в НДК със скандален за етикета минижуп.
Както някои тв журналистки, така и депутатки, та дори и омбудсманът на републиката трябва доста да поработят над стила си и да се допитат до специалисти по протокола. За да не изглеждат в очите на електората и тв зрителите така, сякаш са тръгнали на парти или нощен клуб, вместо на отговорна работа в името на народа.
Ако си депутатка, но се изкушаваш да демонстрираш дълги крака и сексапил, това е проява на лош вкус, коментират вещи в етикета. Още по-комично е, ако ходиш с къса пола, а всички виждат, че си потенциална кандидатка за дебелариума на д-р Емилова.
 
 
ОМБУДСМАН ФОЛКЗВЕЗДА
Къде се е чуло и видяло защитникът на унизените и онеправданите, овластен като омбудсман на републиката, да ходи с дълбока цепка и тясна рокля като чалгаджийка. Някой трябва да направи забележка на Мая Манолова.


 
ВИЖТЕ МИ КРАКАТА
Снажната бивша министърка на спорта Марияна Георгиева, сега от ДОСТ на Местан и независим депутат, освен по засуканите фрази, си пада и по предизвикателните къси поли. Явно много харесва краката си и иска на всяка цена да ги покаже в парламента.


 
ГАФЪТ НА ГОДИНАТА
Новата първа дама Десислава Генчева, вече Радева, сгафи още с дебюта си пред обществото в НДК, като шокира със зле подбран тоалет и скандално къса пола. Бившата пиарка на ВСС, която вече ще ни представлява пред света, спешно се нуждае от няколко урока при стилист.


 
ПОЗДРАВ ОТ ТЕПЕТАТА
Пловдивската учителка Ана Баракова и независима депутатка за две години в парламента се шлифова и забрави кичозните дрехи и минижупи. Блондинката, която преди време заяви, че не е „кукурдялник”, както я нарекла сестрата на Бареков, все още губи битката с диетите, но поне се научи да носи делови костюми.


 
ЧЕРВЕНА ТОЧКА
Тази уникална снимка на иначе деловата до скука Цецка Цачева се вееше в социалните мрежи като компромат по време на кандидатпрезидентската кампания.


 
ЕЛЕГАНТНА

Елегантната Милена Дамянова от ГЕРБ демонстрира стил и мярка в тоалетите. Тя е сред малкото депутатки, които могат да си позволят по-къса пола, защото знае как да се облича стилно.

 
 
ОТПУСНИ ПОДГЪВА
Полата на депутатката от ГЕРБ Десислава Костадинова е на ръба на позволеното.
 
 
 
ПАТРИОТКАТА
Султанка Петрова от Патриотичния фронт трябва да се замисли дали вече не е по-добре да носи рокли, покриващи коляното.
 

 
КОВЧЕЖНИЧКАТА
Дълбокото деколте и предизвикателната му цепка са крайно неподходящи за визията на ковчежничката от НС Менда Стоянова.



ОСТРИЕТО ОТ ДУЛОВО
Юристката от Дулово Десислава Атанасова, минаваща за острието на ГЕРБ, е една от най-суетните жени в парламента.



ЗДРАВНА МОДА
Злополучната здравна министърка в кабинета "Орешарски" Таня Андреева не успя да направи реформа в здравеопазването, но пък демонстрира пред електората марковите си дрехи.


 
2 коментари
Тони 2016-12-13 17:49:15
Най-много ми хареса на Цецка Цачева минджата!
Alex 2016-12-17 10:17:03
"Тони",че си прозд,прозд си,личи от стила ти на писане.Хубаво е,че ги изтипосвате,ама защо не показвате главните "героини" Мариана Векилска и особено Жени Марчева?!Независимо от всеобщото възмущение от разголените им баджаци,те,като че ли на инат продължават да се кипрат с още по-къси поли,с едничката цел да дразнят зрителя и да предизвикват похотливите мисли в извратеняците.Добре,че така наречените "бежанци" нямат телевизори,иначе ще ги "поухажват" непременно...
avatar