АКТЬОР ПО ДУША

Ненчо Балабанов отгледал чуждо дете

Фото 16 апр. 2017, 13:25
0 коментари
2621 прочитания

Ненчо Балабанов изгря ударно на сцената с имитациите на Бойко Борисов и запомнящата се победа в третия сезон на „Като две капки вода“. Актьорът веднага бе обявен за любимец на жените, но всъщност бил такъв още от детската градина. За пръв път Ненчо се влюбва в своята съученичка Пепа, на която посвещава и първото си любовно писмо. Последвали множество юношески авантюри, докато Ненчо не среща 11 години по-възрастната от него Ралица. Тя е майката на неговия си Богомил и единствената жена, с която Балабанов се е клел във вярност пред Бога. Вече бившата съпруга на Ненчо е учителка по музика. Ралица има дъщеря от предходна връзка, която той отглежда като своя и до днес.
 

Двамата с актьора вземат решението да сключат брак без традиционната романтика. Смятат, че това ще сплоти децата им и ще им даде увереност. Пътищата им обаче бързо се разминават и се развеждат по взаимно съгласие. Правата над малкия Богомил са присъдени на майката, но с баща си той се вижда всяка събота. Ненчо напуска семейното им жилище в София и се мести в двустаен апартамент под наем. „Оставих бившата ми жена и децата да живеят в жилището, което купих и ще изплащам до 2031-ва. Надявам се да съм жив и здрав и да не се налага да си го поделяме с Ралица. Това е отговорност, която преди 13 години съм поел и няма да се откажа от нея“, заявява Балабанов.

След като се изкачи на върха на славата, Ненчо имаше двугодишна връзка с певицата Йоанна Драгнева, с която скъсаха тихомълком преди месеци. Очевидно комикът не е изживял болезнено раздялата, защото преди месец интимничи с млада госпожица на трибуните на мач на Григор Димитров.

 

 

ФЕЙСБОЙКО

Ненчо взриви интернет пространството с култовите си имитации на Бойко Борисов.

 

ОТМИНАЛА ЛЮБОВ

С бившата му приятелка Йоанна Драгнева на разходка в „Чудната градина“ в Дубай.

 

 

„КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА“

Образът на Прея му донесе победата в третия сезон на „Капките“.
 

 

БЪРЗИ И ЯРОСТНИ

Високите скорости са в кръвта на Ненчо от ученик.


 

ВИСОКО, ВИСОКО

С широка усмивка след първия си самостоятелен полет в живота.


 

АДРЕНАЛИН

Рафтингът с приятели е новото му хоби.


 

БАЩА

Със сина си Богомил на 9-ия му рожден ден.

 

 

СЪПРУГАТА

11 години по-възрастната Ралица остава най-голямата любов на актьора.

 

 

АЛАДИН

С Поли Генова са тандем в детския мюзикъл „Аладин“. 

ЧЕРВЕН КИЛИМ

Ненчо и Антонио Бандерас на премиерата на филма „Автомат“, в който си партнират.

0 коментари

Все още няма коментари

avatar