Премиерът Бойко Борисов на 57! Вижте култовите му снимки

Фото 13 юни 2016, 08:00
3 коментари
2950 прочитания
Зад строгия профил на човека с вратовръзка, който авторитарно и строго се движи из коридорите на властта или лети с включени буркани да пререже лентата на нова магистрала, наднича Бойко Борисов. Той може да е бодигард, МВР секретар, кмет или премиер, но е и човекът от Банкя, който на 13 юни навършва 57 лета. Него някак си свойски, даже по съседски, можем да го срещнем в социалната мрежа „Фейсбук”.
Тук ги няма охранителите от НСО, няма ги бронираните джипове. Тук дори пиарът би имал обратен ефект, защото как се изгражда имиджът на магнолия или щанга? Човекът си има компютър, чати или просто общува с останалия свят, като качва в мрежата своето време. Другото е държавна работа. Това е лично. Затова и Бойко е разпознаваем. Даже според социологията.



Глас народен
 
Като на пожар Бойко Борисов прекрати договор на летище София, за да спаси работата на жените чистачки, протестиращи срещу наемането на външна фирма. Те пък му подариха метла. „Благодаря на дамите за символния подарък, който получих тази нощ на летището. Не само на тях, но и на всички граждани категорично заявявам, че съм абсолютно решен да измета и изчистя цялата корупция в държавата, каквото и да ми коства това”, зарече се премиерът.



Венета
 
„Най-хубавият подарък за Коледа - съвсем скоро ще бъда дядо. Благодаря ти, Венета”, написа премиерът навръх Коледа 2015 г.
 

 
Кучето Чарли
 
„Казва се Чарли - кавказки вълкодав. От бебе е при мен. Вече стана голям. Беше малък, но вече стана 60 кг. Каракачанките си ги гледам също”.
 

 
Сакрално
 
Божидар Димитров полива Бойко Борисов с чудодейната вода от Плиска.



Райска градина
 
„Магнолиите ми в къщата ми в Банкя. Любими са ми”.



Честит празник, деца
 
„Честит празник на всички малки, големи и още по-големи деца. Бъдете живи и здрави, щастливи, добри и радостни. Детската усмивка е най-голямото щастие и ние възрастните трябва неуморимо и отговорно да работим за нея”. Така Борисов поздрави децата за празника 1 юни и публикува снимка от детството си със сестра си Красимира.



И рибар съм...

"Когато кълве, наистина кълве". Така Борисов се похвали на страницата си във „Фейсбук” с пресния улов на два едри шарана.



Дядо Бойко с малкия Бойко
 
Щастливият дядо пусна първа снимка с внучето Бойко. “При майка си плаче, а като дойде на щангата - спира”, разкри Борисов. Затова той решил да се снимат двамата пред спортния уред, а снимката събра хиляди харесвания във „Фейсбук”.


 
3 коментари
MM 2016-07-04 01:46:24
КУЛТОВА МУТРА!
пп 2016-07-09 13:15:24
Еб@си статията. Още малко и трябва да се разплача от умиление за сикаджийската мутра.
питам 2016-07-15 11:58:04
Де са снимките от затвора?
avatar