ЧРД

Николай Бареков: Влюбен съм в децата си  

Без Николай и Александър не бих могъл да живея

Фото 16 окт. 2016, 10:25
2 коментари
1566 прочитания
„Децата ми са дар от Бога. Те са най-важното нещо в живота ми, посвещавам им всяка свободна минута”, казва евродепутатът Николай Бареков, който на 16 октомври празнува 44-тия си рожден ден и твърди, че е пренаредил приоритетите си. „Не мога да кажа, че съм лош баща, за мен двамата ми синове са всичко. Без Николай и Александър не бих могъл да живея. Опитвам се да ги възпитавам да бъдат добри, да обичат България, да знаят, че България не е това, което е в момента, че не е просто държава с мутри и престъпници, че може да е добро място за живот на един млад човек. Това са темите, които обсъждаме с големия Николай. С малкия Алекс говорим за коли и футбол”.

След дни Бареков, който има тежка работна седмица в Брюксел, заминава за Лондон с големия си син и жена си Мария. 10-годишният Николай, който е от първата съпруга на Бареков – Евгения, е отличник в Американския колеж, знае прекрасен английски и баща му е обещал да го заведе на мач на любимия им отбор „Арсенал”. Още не са решили дали 2-годишният Алекс ще пътува с тях. „Цялата фамилия сме фенове на този отбор, българския футбол просто ни е страх да го следим”.

„Бойко Борисов да подаде оставка на рождения ми ден – това ще е най-големият подарък за мен - заяви Бареков. - Аз много исках да работя за България и продължавам да го правя, но, за жалост, бях прогонен от това правителство. Въпреки всичко се старая да помагам на съгражданите си”.
 
 
ВИДЕНОВА ЗИМА
Като лидер на студентите в Пловдив в прословутата Виденова зима. Бареков е човекът, който ги е повел.



КАПИТАН ПЕТКО 
На 8 год. в ролята на Капитан Петко войвода. Лично Васил Михайлов е отишъл да го види, а в списание "Родопи" е имало статии за него.

 
 
РОЖДЕНИК
Николай на 3 годинки.

 
 
С МАМА
На 2 години и половина заедно с майка си Магдалена Барекова.
 


КАЗАРМА
Политикът като войник.

 
 
КОШ
Неделен баскетбол в спортна София. „Моят отбор спечели 83:41! 50 точки бяха от мен. 33 точки от Николай Бареков-младши!”


 
ФЕНОВЕ
Бареков х 3: Само „Арсенал”!


 
ГРИЖОВЕН
И трябва да се вечеря и работи едновременно...
 


ЛЮБИМАТА
Половинката на Бареков – Мария Календерска, с малкия Алекс.

2 коментари
2016-10-16 14:57:50
педераст
ХАРИ 2016-10-21 10:08:49
„Децата ми са дар от Бога. Те са най-важното нещо в живота ми, посвещавам им всяка свободна минута”, казва евродепутатът Николай Бареков------ Бареков, посвещавай всяка свободна минута на работата си, за която сме те изпратили в Брюксел, измамник проклет !
avatar