Адреналин

Марешки кандидат за „Гинес”  

Бизнесменът политик не пие и не пуши, обича високите скорости

Фото 28 фев. 2017, 14:30
2 коментари
969 прочитания
На 26 март бизнесменът и политик Веселин Марешки не само ще се яви за първи път на парламентарни избори с партия „Воля”, но и ще навърши 50 години. Марешки е възпитаник на математическата гимназия „Д-р Петър Берон” във Варна. Продължава образованието си в Москва, където следва инженерство три години.

Преди две години построява първата си бензиностанция, която предлага на клиентите горива с близо 0,50 лв. по-малко от останалите на пазара. Конкурентите му във Варна се принуждават да направят същото. В момента бензиностанциите му са 12, като поредната се строи в София и ще е най-голямата на Балканите. Тя ще кандидатства за Книгата на рекордите „Гинес”, защото 45 автомобила ще могат да зареждат едновременно.

Какъв е бизнесменът „зад кадър”? Негова съпруга е рускинята Светлана, която той среща в Москва. Двамата решават да се преместят в България и той завършва висшето си образование в Техническия университет - Варна. Веселин и Светлана имат две деца - Веселин и Александрина. Те владеят по няколко езика и сега активно помагат в семейния бизнес.

Марешки не пие и не пуши. Запален е по спорта и особено по ските, плуването и шаха. Другата му страст са хубавите коли. За разлика от много други богати хора у нас, той никога не е ползвал охрана. Чете книги за успели хора, обича романите. Слуша всякаква музика, а когато е по работа в чужбина, посещава оперни спектакли.
Като истински представител на зодията Овен, той се отличава с огромна енергия, както и с чувство за хумор.
 
 
 
Ето я съпругата
Със съпругата си Светлана и дъщерята Александрина.


 
Купонджия
Деца на близки и приятели обичат да се забавляват с чичо Веско.
 

 
Чичо
С племенницата си.
 


Любимци
Марешки се грижи за две кучета и котка.
 

 
Екстремно
Бизнесменът овладява рискови заснежени терени със снегомобил.
 


 
Адреналин
Марешки обича да разбива вълните с джет.


 
 
 
2 коментари
andrey88 2017-02-28 18:39:21
ГЛЕДАЙТЕ СНИМКИТЕ - ТОВА Е МАГАРЕШКИ!
БЪЛГАРИН 2017-03-11 15:21:39
ЖАЛКО, ЧЕ ДРУГИТЕ БИЗНЕСМЕНИ И ПОЛИТИЦИ - МАФИОТИ НЕ СА КАТО НЕГО, БРАВО НА ТОЗИ ЧОВЕК ПОСТИГНАЛ НЕЩО С ДВЕ РЪЦЕ И АКЪЛ БЕЗ КУФАРЧЕТА И ПЛАДНЕШКИ ГРАБЕЖ. НАПРЕД МАРЕШКИ И УСПЕХ, САМО ЛУМПЕНИТЕ И ПРОСТАЦИТЕ НЯМА ДА ТЕ РАЗБЕРАТ А ТЕ СА МНОГО.
avatar