Необходими продукти:
4 свински вратни пържоли
30 мл зехтин
50 г мед
30 мл оцет
соев сос
чубрица
Начин на приготвяне: 
Вземате една по-дълбока купа и една кутия с капак, в която могат да се съберат пържолките. Изсипвате меда в купата. Прибавяте олио или зехтин при меда, оцета и соевия сос – според вкуса ви, накрая чубрицата и бъркайте. В получената смес потапяте пържолките и ги редите една по една в кутията, ако ви остане от сместа – излейте и нея в кутията. Затворете я и я сложете в хладилника за половин-един час. Пържолите се пекат в намазнена тава. 
								
									
								София  8°
								Видин  12°
								Враца  13°
								Русе  13°
								Варна  35°
								Бургас  32°
								Пловдив  37°
							
									
								
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
																													
											
											
											
											
											
											
						
						
						
						
						
                        