Не знам как е при вас, но аз, след като гледах няколко предавания на шеф Манчев – „Кошмари в кухнята”, вече няма да смея да хапна в ресторант. Защото ефектът от тези предавания е да отвратят клиента и да не си помисли да хапне нещо, което се приготвя на място.
Преди няколко месеца се изумих, като гледах едно от предаванията на „Кошмарите...” в едно пловдивско заведение. Смаях се, като показаха на екран каква мръсотия е в кухнята, с какви залежали меса, зеленчуци са натъпкани хладилниците... Ужас! А там сме ходили доста често с колеги. И като видях какво сме яли... Два дни не можах да хапна от отврат!
Сега, ако ще да е аптека – няма да вляза никога вече! Мисля, че ефектът е обратен от предаванията „Кошмари в кухнята”. Не знам как е в американския вариант! Ако целта е да ни отвратят от ресторантското хранене – постигната е!
Стефан СТЕФАНОВ, Пловдив