Синьо лято

Звездите лъснаха по бански  

Ретрокостюмите отново са на мода

Фото 11 юли 2016, 09:55
0 коментари
1213 прочитания
Лято, плаж и море… Родните звезди вече са в отпуска и хукнаха на почивки. Някои послушаха премиера Бойко Борисов и отмарят по родното Черноморие, други предпочетоха да разпуснат на по-екзотични дестинации като Дубай, Малдивите и дори остров Бали.
Родните ВИП персони броят по 10-20 бона на седмица, за да избягат от шума на големия град. Дамите обаче трябва бръкнат далеч по-дълбоко за най-модерните ретро бански, широкополи шапки и всякакви други екстри. Все пак веднъж се почива, нали…
 
 
Ретро
Ретро банските от 30-те покриват изцяло тялото и не оставят и капк фантазия за любопитните погледи.


 
 
Мерилин
Този модел бански на Мерилин Монро от 60-те на миналия век е последен писък на модата за лятото на 2016 г.


 
 
Грацията
И на 53 бившата грация Илиана Раева е в топформа дори по бански. Жената на Наско Сираков предпочита да отмаря на луксозни дестинации.


 
 
Вечната Мисис

За новия морски сезон Антония Петрова-Бередин е станала кожа и кости и е заприличала на анорексичка. Тя знае как да харчи парите на мъжа си – руския милионер Александър Бередин. Дори и на плажа Антония е с шармантен маникюр и огромна широкопола шапка. Мис България 2009 и Мисис Русия 2012 винаги привлича вниманието към себе си. Тя често споделя, че има огромна колекция от бански, сред които и много ретро.


 

Мадам Мулти
Макар на пръв поглед да изглежда, че е облечена в семпъл бански, Дарина Павлова държи само на най-доброто и никога не изпуска юздите. Тя отмаря от светските си задължения в компанията само на свръхзаможни господа, които могат да й осигурят лукса и удобствата, на които е свикнала. А и тя самата притежава огромно състояние и винаги може да се поглези като кралица.




Писателката
Венета Райкова не пропуска да публикува снимките си по бански през ден в социалните мрежи. Така тя се опитва да направи реклама на книгата, която написа, след като кариерата й на телевизионна водеща пропадна. Фотосите обаче предизвикват само съжаление, защото на повечето от тях тя прилича на анорексичка. Венета е обърнала гръб на ретро модата и предпочита по-съвременните модели.


 
 
Мачо в Крапец
Хиляди жени въздишат по сексапилния Владо Карамазов. Актьорът рядко пуска фотоси от почивките си и не допуска медиите в личния си живот. Той не обича да се задържа на едно и също място и яхнал някой от любимите си мотори, търси девствени плажове. Снимката е от Крапец.


 

Самотната
Тази година за първи път водещата на „На кафе“ Гала ще прекара почивката сама без дъщеря си Мари, която замина да учи в чужбина. През последните няколко месеца блондинката поналя фигура и предпочита да се прикрие с широки шалове и безлични бански – нещо типично за миналия век.


 
 
Нудистката
Марта Вачкова е заклета нудистка и от години се знае, че предпочита да покаже не толкова кръшната си фигура, както майка я е родила, вместо да се ограничава в грозновати бански. Все пак от време на време и дъщерята на Григор Вачков изпитва някакво чувство за приличие и когато е сред близки, изважда кюлотите на баба си, за да се поприкрие. Напоследък тя живее в компанията на стария си приятел Владо Пенев и ваканцията си ще карат заедно.


 

Чалготека
Въпреки напредналата си възраст фолкзвездата Глория не се свени да показва силиконовите си форми със свръхоскъдни бански.


 
0 коментари

Все още няма коментари

avatar