Ники Кънчев: Забранявам на дъщеря ми да гледа „Брадъра”  

Фото 23 окт. 2016, 13:30
1 коментари
1353 прочитания
Водещият на „ВИП Брадър” Ники Кънчев не дава на дъщеря си да го гледа по телевизията и е издал вето на половинката си Даниела да пуска телевизора след 20 ч. вечер, когато на екрана върви риалити форматът на Нова телевизия. Според него 9-годишната Мари-София в никакъв случай не бивало да става свидетел на изцепките на звездите в Къщата, както и да попива вулгарния и скандален език и поведение на съквартирантите, които непрекъснато се наливат с алкохол. Според него това било вредно за възпитанието на детето. „Бизнесът си е бизнес, но дъщеря ми не бива да става свидетел на грозните сцени в шоуто”, убеден бил Ники.

Той признава, че „ВИП Брадър” било едно от любимите предавания на малката му щерка и в минали години подбирал специални моменти от шоуто, които детето да гледа. Мари-София най-много харесвала епизодите с участието на татко си. Но този сезон водещият забранил да гледа каквото и да било.
 
 
МАРИ-СОФИЯ
Водещият стриктно следи за доброто възпитание на любимата си дъщеря Мари-София. Всяка сутрин, преди татко й да тръгне на работа, малката го прегръща за късмет.

 
 
БЕЗ БРАДА
Кънчев е един от най-артистичните тв водещи, фен на рока и танците. Преди години той се изяви в шоуто „Денсинг Старс”, заради което си обръсна емблематичното катинарче.


  
КРЪСТНИЦА
Певицата Йорданка Христова е кръстницата на Ники. „Обичам те, како”, написа той във „Фейсбук” за рождения й ден.


 
ПЛАНИНАР
На Черни връх като ученик

 
  
РОК ЛЕГЕНДИ
Меломанът е горд със снимката, на която позира до Стивън Тайлър и Джо Пери от “Аеросмит”.
 
 
 
АКТЬОРИ
Гореща целувка с колежката Алекс Сърчаджиева.
 
 
 
СТУДЕНТ В МОСКВА
Студентът Кънчев в танц с журналистката Елена Йончева в Москва. Там той е завършил телевизионна журналистика.


 
С ПОЛОВИНКАТА
С любимата Даниела са заедно повече от 15 години. „Харесвам умните, готини и естествени жени. Тя е точно такава”, казва той за половинката си.

 
 
ЦЕСЕКАР
„Спортът за мен е на първо място”, казва запаленият фен на ЦСКА.
 
 
 
ГОРД ТАТКО
С бебето Мари-София
 

 
УХАЖВАН
Шоуменът е виден ценител на женската красота и винаги се е радвал на женско внимание.
 
 
 
БЕЗ ЦЕНЗУРА
Водещият пази ревниво дъщеря си от подобни фриволни гледки на екрана.

1 коментари
марги 2016-10-30 16:31:06
Ще ме разплачете!!! Шапка му свалям!!! Тоя чичко като се срамува от делата си, защо не се срамува от паричките? Гушка ги с кеф! Нещастник, не е чувал за чест, почтеност, и достойнство!
avatar