Ядем колбаси от свине, хранени с мърша
3 коментара
Двор в Пловдив е превърнат в сметище. Смрадта, която се носи от там, е кошмарна. А това, което предизвиква тази воня, са… кренвирши и салами. Бракувани, слава богу.
Две ромки сортират въпросните миризливи месни „деликатеси” и с тях хранят… прасета. Смрадливият двор, който разваля въздуха на цял квартал, е собственост на бащата на собственика на известна фирма за колбаси. Няма да я спомена, защото ме е страх от репресии и саморазправа.
Хората от квартал „Кючук Париж“, живеещи близо до мястото, спряхме да отваряме прозорците си.
Скоро ще плъзнат болести, ясно е. Но питам – кой разрешава да се хранят животни с отпадъци? Ако те са заразни, не означава ли това, че и хората след това ще се заразят, когато консумират продукти от въпросните животни?
Как е възможно това, законно ли е?
Петър НИКОЛОВ, Пловдив